NEA

VW GTI SuperSport Vision GT για το Gran Turismo 6 [vid]

Μετά το GTI Roadster, η VW παρουσίασε και το GTI Supersport Vision GT δημιουργώντας μία ολόκληρη γκάμα μοντέλων για το Gran Turismo 6…

VW-Golf-GTI-Supersport-Vision-GT-92Όπως και το GTI Roadster, έτσι και το νέο virtual μοντέλο θα παρουσιαστεί στην καθιερωμένη πια ετήσια συγκέντρωση της εταιρείας στο Wörthersee. Οπτικά το GTI Supersport Vision GT έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα που απαιτούνται για να κλέψει την παράσταση, τόσο εικονικά όσο και στην πραγματικότητα, μιας είναι εξαιρετικά φαρδύ, με τεράστια αεροδυναμικά βοηθήματα μπροστά και πίσω και με μελετημένη αεροδυναμική (αξιοσημείωτη λεπτομέρεια η ροή αέρα από τη διαμόρφωση της οροφής).

Κάτω από το καπό με το επίσης έντονο ανάγλυφο υπάρχει, όπως και στο Roadster, ένας VR6 3.000 cc με διπλά turbo, που αποδίδει 503 PS και 665 Nm ροπής. To μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG και τετρακίνηση, με αποτέλεσμα το 0-100 να έρχεται σε 3,6 sec και η τελική να ξεπερνά τα 300 km/h.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!