NEA

Volvo Lounge Console, η απόλυτη χλίδα!

Αν η άκρατη πολυτέλεια είναι συνώνυμη εταιριών όπως η Bentley και η Rolls Royce, με μία κίνηση εντυπωσιασμού η Volvo δίνει τη δική της εκδοχή γύρω από το θέμα.

volvo_loungeΕντάξει, για να φτάσει το νέο XC90 τη φήμη και την πολυτέλεια των εν λόγω προτάσεων θα χρειαζόταν μερικές δεκαετίες εμμονής στην τελειότητα και έναν πακτωλό χρημάτων για την κατασκευή του κάθε αυτοκινήτου. Αντ’ αυτού, η σουηδική εταιρία αποφάσισε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο για να εντυπωσιάσει όλους όσους αγοράζουν αυτοκίνητο όχι για να το οδηγούν, αλλά για να μετακινούνται στο πίσω κάθισμα.

Απομακρύνοντας το κάθισμα του συνοδηγού, οι μηχανικοί της εταιρίας τοποθέτησαν στη θέση του το Lounge Console, μια κατασκευή που ενσωματώνει θήκες για ρολόγια και κοσμήματα, ένα πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας, οθόνη 17 ιντσών με ηχοσύστημα για μία πλούσια in-car theater εμπειρία και άλλα. Το πόσοι θα αναζητήσουν μία τέτοια λύση, είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Παρόλα αυτά, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στο παραπάνω βίντεο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!