ΑΓΩΝΕΣ

Bernie Ecclestone: H F1 είναι υπερβολικά ακριβή!

F1 Grand Prix of Singapore - Previews

Χείμαρρος σε αποκαλύψεις υπήρξε ο Βρετανός διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, μιλώντας στο BBC για το μέλλον του σπορ.

Είναι δεδομένο πως η σημερινή αθλητική εικόνα της F1 απέχει πάρα πολύ από το επιθυμητό πράγμα που πλέον αντικατοπτρίζεται στην απήχηση που έχει. Μιλώντας σχετικά ο Ecclestone ανέφερε: «Πρέπει να ελεγχθούν τα κόστη καθώς οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα».

Ο Ecclestone τόνισε πως προσπάθησε να σώσει το Γερμανικό GP: «Μειώσαμε το συμβόλαιο κατά 50% και πάλι δεν μπορούσαν». Αναφερόμενος στο Ιταλικό GP ο ισχυρός άντρας της F1 είπε: «Η κατάσταση είναι παρόμοια με τη Γερμανία, δεν υπάρχει συμφωνία. Μη μου λέτε ξανά για την ιστορία και η Γαλλία είχε αγώνα από το 1906 αλλά δεν έχουμε ξαναπάει από το 2008, είχαμε όμως προς αντικατάσταση μερικούς καλούς αγώνες δε συμφωνείτε;».

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1 τόνισε την αντίθεσή του προς τις σημερινές μονάδες ισχύος και ειδικά για τις προτάσεις που ακούγονται για το 2017 με απόδοση 1000PS ανέφερε: «Πόσο θα κοστίζει αυτό; Θα μπορούν οι ομάδες να το πληρώσουν;».

Αναφερόμενος στην Audi και στις φήμες που θέλουν να φρενάρει η είσοδος της εταιρείας στη F1, λόγω της προσωπικής αντιπάθειας που έχει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του γκρουπ VW, Ferndinand Piech, στο πρόσωπό του ο Ecclestone είπε: «Πρώτη φορά το ακούω, αν αυτό είναι το θέμα με χαρά να παραιτηθώ για να μπει ένα τέτοιο γκρουπ στη F1».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button