ΑΓΩΝΕΣ

Bernie Ecclestone: H F1 είναι υπερβολικά ακριβή!

F1 Grand Prix of Singapore - Previews

Χείμαρρος σε αποκαλύψεις υπήρξε ο Βρετανός διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, μιλώντας στο BBC για το μέλλον του σπορ.

Είναι δεδομένο πως η σημερινή αθλητική εικόνα της F1 απέχει πάρα πολύ από το επιθυμητό πράγμα που πλέον αντικατοπτρίζεται στην απήχηση που έχει. Μιλώντας σχετικά ο Ecclestone ανέφερε: «Πρέπει να ελεγχθούν τα κόστη καθώς οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα».

Ο Ecclestone τόνισε πως προσπάθησε να σώσει το Γερμανικό GP: «Μειώσαμε το συμβόλαιο κατά 50% και πάλι δεν μπορούσαν». Αναφερόμενος στο Ιταλικό GP ο ισχυρός άντρας της F1 είπε: «Η κατάσταση είναι παρόμοια με τη Γερμανία, δεν υπάρχει συμφωνία. Μη μου λέτε ξανά για την ιστορία και η Γαλλία είχε αγώνα από το 1906 αλλά δεν έχουμε ξαναπάει από το 2008, είχαμε όμως προς αντικατάσταση μερικούς καλούς αγώνες δε συμφωνείτε;».

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1 τόνισε την αντίθεσή του προς τις σημερινές μονάδες ισχύος και ειδικά για τις προτάσεις που ακούγονται για το 2017 με απόδοση 1000PS ανέφερε: «Πόσο θα κοστίζει αυτό; Θα μπορούν οι ομάδες να το πληρώσουν;».

Αναφερόμενος στην Audi και στις φήμες που θέλουν να φρενάρει η είσοδος της εταιρείας στη F1, λόγω της προσωπικής αντιπάθειας που έχει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του γκρουπ VW, Ferndinand Piech, στο πρόσωπό του ο Ecclestone είπε: «Πρώτη φορά το ακούω, αν αυτό είναι το θέμα με χαρά να παραιτηθώ για να μπει ένα τέτοιο γκρουπ στη F1».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!