ΑΓΩΝΕΣ

Η Williams εξελίσσει… ψυγεία τυριών!

WILLIAMS-FRIDGE

Η Williams δραστηριοποιείται και σε θέματα engineering, παρέχοντας τις υπηρεσίες της στη σχεδίαση και ανάπτυξη προϊόντων, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει συλλέξει από τη συμμετοχή της στα Γκραν Πρι.

Το τελευταίο της πρότζεκτ αφορά ψυγεία. Ναι, καλά διαβάσατε και μάλιστα όχι οικιακά αλλά επαγγελματικά. Πιο συγκεκριμένα τα ανοιχτού τύπου, που αφενός καταναλώνουν μεγάλα ποσά ενέργειας και αφετέρου δημιουργούν στους πελάτες το δυσάρεστο συναίσθημα του ψύχους όταν βρίσκονται κοντά τους. Η Williams λοιπόν ασχολήθηκε με τη ροή του ψυχρού αέρα στα ψυγεία αυτά, προκειμένου αυτός να περιορίζεται όσο το δυνατόν στο εσωτερικό τους και η λειτουργία τους να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική και οικονομική.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!