ΑΓΩΝΕΣ

H νέα Ferrari πάει γάντι στον Kimi Raikokonen

GP BAHRAIN F1/2015

Οι επιδόσεις του Kimi Raikkonen στο περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με τις φετινές του. Ποιος ήταν όμως ο παράγοντας που διαφοροποιήθηκε προς όφελος του 35χρονου Φινλανδού οδηγού;

GP BAHRAIN F1/2015Το 2013 ο Raikkonen δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, είχε ως καλύτερα αποτελέσματα την τέταρτη θέση στο Βέλγιο και την έκτη στην Ουγγαρία και έκλεισε τη σεζόν μόλις δωδέκατος στην κατάταξη των οδηγών. Ωστόσο η F14-T ήταν ένα μονοθέσιο φτιαγμένο στα θέλω του τότε teammate του, Fernando Alonso.

Φέτος, ο «Iceman» που προτιμά το εμπρός μέρος του μονοθεσίου να ανταποκρίνεται πιο άμεσα στις εντολές του, με αποτέλεσμα να καταπονεί περισσότερο τα εμπρός του ελαστικά και λιγότερο τα πίσω, έχει ένα μονοθέσιο που του ταιριάζει περισσότερο. Το γιατί, το εξηγεί ο νέος επικεφαλής της Gestione Sportiva της Ferrari, Maurizio Arrivabene. “Νομίζω πως ήταν 10 ή 12 Δεκεμβρίου όταν συνομιλούσα με τον Simone (Resta, τον επικεφαλής σχεδιαστή) και τον Rory (Byrne, ειδικό σύμβουλο) ενώ κοιτούσαμε μία εικόνα του μονοθεσίου στον υπολογιστή”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!