NEA

Infiniti Concept VGT, από τις κονσόλες στην Σαγκάη

Infiniti-Vision-GT (8)
Στην πρόσφατη έκθεση της Σαγκάης η Infiniti είχε μια έκπληξη παρουσιάζοντας το Concept Vision Gran Turismo που μέχρι τότε συμπλήρωνε εικονικά γύρους και έγραφε χρόνους στο Gran Turismo 6!

Πρόκειται για ένα εικονικό μοντέλο που κατά μια έννοια δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει για τα μελλοντικά σπορ μοντέλα της η Infiniti και για αυτό αποφάσισε να του δώσει «σάρκα και οστά» και να το παρουσιάσει στην Σαγκάη. Όπως και στην οθόνη έτσι και στην πραγματικότητα το σπορ Ιnfiniti ξεχωρίζει με τη χαμηλή του σιλουέτα, το μακρύ καπό και τους μικρούς προβόλους του, ενώ εξίσου χαρακτηριστικά είναι και τα μικρά παράθυρά του. Φυσικά δεν λείπουν και τα αεροδυναμικά βοηθήματα, που κατά κύριο λόγο εκφράζονται με το μεγάλο διαχύτη και τη φτερούγα πίσω.

Ο κινητήρας του πραγματικού Infiniti Concept Vision Gran Turismo είναι ένας ατμοσφαιρικός V8 4.500 cc, τοποθετημένος μπροστά μεν αλλά μετατοπισμένος προς το κέντρο του σπορ κουπέ, ο οποίος υποστηρίζεται, κυρίως στις εξόδους από σχετικά κλειστές στροφές, από έναν ηλεκτροκινητήρα που παρέχει τη ροπή του. Όσο για την κατανομή της ροπής σημειώστε ένα 45:55 μπροστά πίσω, προκειμένου να διευκολύνονται και τα ντριφτ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!