ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σούπερ ρομπότ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο [vid]

Μπορεί η Audi να έχει εξελίξει ένα αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα μετακίνησης αυτοκινήτων, που όπως γράψαμε το ονομάζει Ray, αλλά ένα ανάλογο σύστημα έχει αναπτυχθεί και από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

AVERT-ROBOTIC-CAR-TRANSPORTATION-1Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο το Αvert, όπως ονομάζεται, έχει αν όχι περισσότερες δυνατότητες τουλάχιστον ίδιες με αυτές του ρομπότ της Audi, ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στο συνέδριο IEEE International Conference on Robotics and Automation, που θα διοργανωθεί στις ΗΠΑ, από τις 26 έως τις 30 Μαΐου. Στην ομάδα του Avert μετέχουν οι Άγγελος Αμανατιάδης, Christopher Henschel, Bernd Birkicht, Benjamin Andel, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Ιωάννης Κωσταβέλης, Richard May και Αντώνιος Γαστεράτος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!