NEA

Suzhou Eagle Carrie, η απόλυτη κόπια!

SUZHOY EAGLE CARRIE-1

Σας αρέσουν οι Ferrari αλλά δεν μπορείτε να πείτε όχι και στα μοντέλα της Porsche; Οι Κινέζοι για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν πως δεν μασάνε και συνεχίζουν να φουλ στην αντιγραφή!

Κάπου, σε μία άκρη στην έκθεση της Σαγκάης, παρουσιάστηκε το Suzhou Eagle Carrie που τραβά την προσοχή όχι μόνο για το λαχανί του χρώμα αλλά και για την υβριδική του εμφάνιση. Από εμπρός θυμίζει έντονα την μάσκα της Ferrari FF και τους προβολείς της California T και όσο το βλέμμα γλιστρά προς τα πίσω το αμάξωμα παραπέμπει στην Porsche Cayman. Μάλιστα, οι Κινέζοι φαίνεται πως δεν κωλώνουν πουθενά μιας και αντέγραψαν μέχρι και το σήμα της γερμανικής φίρμας!

Tο Carrie που είναι ηλεκτρικό -η Suzhou Eagle ειδικεύεται στα ηλεκτροκίνητα τετρακίνητα οχήματα από το 1999- με δύο κινητήρες 25 kW στις πλήμνες των τροχών, που μπορούν να το κινήσουν το πολύ με 120 km/h. To 0-100 ολοκληρώνεται σε 4,8 sec, η αισιόδοξη αυτονομία του Suzhou Eagle Carrie φτάνει τα 260 km και το βάρος του χωρίς τις μπαταρίες τα 800 kg. Η εν λόγω περίπτωση είναι από τις πάμπολλες με αντιγραφές μοντέλων, αλλά από τη στιγμή που αυτά δεν εξάγονται πέρα από τα σύνορα της Κίνας τα χέρια των εταιριών-θυμάτων (π.χ. Land Rover Evoque, Kia Picanto κ.α.) είναι δεμένα και περιορίζονται σε δίχως αποτέλεσμα συστάσεις προς τις κινεζικές αρχές…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!