NEA

Ποιο είναι το νέο μοντέλο της Kia;

Chinese automaker blatantly copies the Kia Picanto - Yogomo 330 (4)

Κανένα απολύτως! Πρόκειται για ακόμη μία αντιγραφή από κινέζικη εταιρία, η οποία έκανε το καλύτερο που μπορούσε…

Chinese automaker blatantly copies the Kia Picanto - Yogomo 330 (3)Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία που μία κινέζικη εταιρία αυτοκινήτου αντιγράφει την σχεδίαση ενός άλλου μοντέλου. Αυτή την φορά, θύμα «κοπιαρίσματος» έπεσε το Kia Picanto, το οποίο μεταλλάχτηκε σε Yogomo 330 το οποίο έχει μήκος 3.450 mm. Εξάτμιση δεν υπάρχει καθώς είναι ηλεκτρικό με ισχύ 7,5 ή 13 kW, ενώ οι μπαταρίες λιθίου-ιόντων εξασφαλίζουν αυτονομία για 160 km με μέγιστη τελική στα 60 km/h.

Chinese automaker blatantly copies the Kia Picanto - Yogomo 330 (2)Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια αποτελεί η άθλια συναρμολόγηση, αρκεί να παρατηρήσετε τα διάκενα στους αρμούς και τα άκομψα κοψίματα στις πόρτες. Πάντως, ξέχωρα από τα χαμηλά ποιοτικά κριτήρια, τα κινεζικά αυτοκίνητα δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν καμία προοπτική στην αρκετά ακριβότερη και πιο απαιτητική Ευρώπη, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!