NEA

Από το νέο έτος το Skoda Snowman

2016 Skoda Snowman  Polar render (1)

To μεγαλύτερο και επταθέσιο SUV της Skoda θα παρουσιαστεί τέλη του έτους για να κυκλοφορήσει στους δρόμους αρχές 2016…

2016 Skoda Snowman  Polar render (2)Σε μία κλειστή εκδήλωση που έκανε πρόσφατα η Skoda ανακοινώθηκε πως το νέο της SUV (που πιθανότητα θα ονομάζεται Snowman ή Polar) θα λανσαριστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2016 και θα τοποθετείται πάνω από το Yeti. Η βάση του Snowman θα είναι το τροποποιημένο πλαίσιο MQB B που χρησιμοποιείται και το Superb, ενώ θα υπάρχουν και βασικά στοιχεία με το διαχρονικό Yeti. Το μήκος του αμαξώματος θα είναι περίπου στα 4,60 μέτρα και εκτός των προσθιοκίνητων εκδόσεων θα υπάρχουν και τετρακίνητες με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη Haldex.

2016 Skoda Snowman  Polar render (3)Από την γκάμα των κινητήρων θα ξεχωρίζει η βασική ντίζελ έκδοση 1.6 TDI, ενώ ψηλότερα θα βρίσκονται οι 2.0 TDI με 150  ή 190 PS. Από πλευράς βενζινοκινητήρων θα υπάρχουν οι εκδόσεις 1.4 TSI με 125 ή 150 PS, η 1.8 TSI με 180 PS και οι 2.0 TSI με 220 ή 280 PS. Με τετρακίνηση θα συνδυάζονται οι κορυφαίες εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ, περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στο καλοκαίρι, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!