ΑΓΩΝΕΣ

Michael Schumacher: αγωνίζεται με μικρή πρόοδο…

FORMULA 1 / ENI MAGYAR NAGYDÍJ 2012

Η σύζυγος του Corinna πούλησε το Lear Jet και το εξοχικό τους που είχαν στη Νορβηγία, καθώς πλέον η οικογένεια έχει συνειδητοποιήσει πως ο Schumi δεν θα καταφέρει να είναι ποτέ όπως και πριν…

sumi-jet-1Οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι μεν ελάχιστες αλλά όλες συγκλίνουν στο ότι η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher έχει σημειώσει κάποια πρόοδο. Από την άλλη όμως θεωρείται απίθανο ο 7άκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 να επανέλθει, έστω και σε κάποιο βαθμό.Αυτό φαίνεται πως το έχουν συνειδητοποιήσει και τα μέλη της οικογένειάς του και κυρίως η σύζυγός του Corinna, η οποία είναι και η διαχειρίστρια της περιουσίας που ανέρχεται σε 500 εκατομμύρια ευρώ.

schumi-norway-house-sold6401Έτσι λοιπόν η Corinna Schumacher προχώρησε στην εκποίηση περιουσιακών στοιχείων που πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον από τον ίδιο τον Michael. Μεταξύ αυτών το αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ Lear Jet του Γερμανού πιλότου και την εξοχική τους κατοικία στη Νορβηγία. Η αποκατάσταση της υγείας του Schumi, ο οποίος ακόμα ούτε μπορεί να κινηθεί ούτε να μιλήσει, γίνεται στην έπαυλη της οικογενείας στην Ελβετία, όπου μια ομάδα γιατρών, νοσηλευτών και ειδικών ιατρικών μηχανημάτων βρίσκεται στο πλευρό του 24 ώρες το 24ώρο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!