NEA

BMW 3.0 CSL Hommage Concept

bmw_3_csl

Για μία ακόμα χρονιά η BMW ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για το Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Ένα αφιέρωμα στην 3.0 CSL, ένα από τα σημαντικότερα αγωνιστικά της.

Το πρώτο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα είναι, νομίζουμε, αρκετό. Το πρωτότυπο 3.0 CSL Hommage περιγράφεται από τους δημιουργούς του ως ένας «σχεδιαστικός φόρος τιμής» στη διαχρονικά κλασική 3.0 CSL της δεκαετίας του 1970. (ήταν γνωστή ως Batmobile και στην ουσία ήταν ένα αγωνιστικό για το δρόμο, με μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλουμινένιο καπό και στοχευμένη δίαιτα προκειμένου να περιοριστεί το βάρος). Τα προκλητικά εκτεταμένα πίσω φτερά, τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα και μερικές ακόμα λεπτομέρειες που γίνονται εμφανείς από την εικόνα, δίνουν το στίγμα ενός πραγματικά εμπνευσμένου πρωτότυπου.

Η επίσημη αποκάλυψή του έχει δρομολογηθεί για τις 22 Μαΐου, στα πλαίσια του φετινού διαγωνισμού Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Εκεί, φυσικά, θα βρίσκονται και άλλα ξεχωριστά μοντέλα για να χαζέψει κανείς, αφού μιλάμε πιθανά για τον πιο σημαντικό διαγωνισμό «αίγλης» κλασικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Υπομονή λοιπόν, για κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!