NEA

Τα πρώτα στοιχεία για το νέο Toyota Hilux

2016 Toyota Hilux (1)

Ένα από τα δημοφιλέστερα «εργαλεία» στην κατηγορία των pick-up ανανεώθηκε ριζικά για να κυκλοφορήσει στην χώρα μας από τις αρχές του νέου έτους…

Προς τα τέλη της χρονιάς περιμένουμε το νέο Nissan Navara, και λίγο αργότερα το ανανεωμένο Toyota Hilux που έχει ανανεωθεί αισθητικά με τις καμπύλες να διαδέχονται πιο έντονες ακμές. Αυξημένες είναι οι διαστάσεις που φτάνουν πλέον σε μήκος τα 5,34 μέτρα καθώς έχουν προστεθεί 70 mm και 20 mm στο πλάτος. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο μοντέρνο σε στιλ pick-up, κάτι που είναι πιο εμφανές στο εσωτερικό του με σύγχρονα συστήματα διασύνδεσης, ασφάλειας και διευκόλυνσης και την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να αποσπά την προσοχή με το στιλ που παραπέμπει σε tablet. Η επιλογή της τετρακίνησης δεν γίνεται από μοχλούς, αλλά ηλεκτρικά από διακόπτες στην κονσόλα, το πλαίσιο εξακολουθεί να είναι τύπου σκάλας, ενώ ο πίσω άξονας είναι άκαμπτος (για αντοχή και υψηλά φορτία).

Θα υπάρχουν δύο ντίζελ εκδόσεις, η μικρότερη στα 2.400 cc με 160 PS / 400 Nm (με 5άρι κιβώτιο) και η μεγαλύτερη στα 2.800 cc με 177 PS / 450 Nm (με 6άρι κιβώτιο, αυτόματο 6άρι θα υπάρχει και για τις δύο εκδόσεις). H πιο εντυπωσιακή έκδοση, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες είναι η τετράθυρη double cab, λόγω όγκου -το μεταξόνιο είναι στα 3,085 μέτρα- ενώ είναι και αυτή που έχει τα πιο τονισμένα επιβατικά χαρακτηριστικά. Η μονοκάμπινη εκδοχή είναι η πιο επαγγελματική, λόγω του μεγάλου μήκους της καρότσας και η πιο απλή οπτικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!