NEA

Σε πρώτο πλάνο η BMW 3.0 CSL Hommage Concept

BMW-3-0-CSL-Hommage (12)

Μετά την σχετική teaser εικόνα έφτασε η ώρα της πλήρους προβολής ενός ιδιαίτερου πρωτότυπου μοντέλου με ιστορική υπόσταση…

Πολλά και διάφορα τα ενδιαφέροντα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση  Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην Ιταλία και δίπλα στην Zagato Maserati Mostro την παράσταση κλέβει το πρωτότυπο 3.0 CSL Hommage που αποδίδει φόρο τιμής στην κλασική 3.0 CSL της δεκαετίες του 1970, όπως και είχαμε γράψει.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετά tech-lights, όπως οι προβολείς που συνδυάζουν λέιζερ με LED, έχουν διατηρηθεί και αρκετά ρετρό στοιχεία όπως η φτερούγα στο πίσω μέρος. Το εσωτερικό ακολουθεί μία προχωρημένη αισθητική με την BMW να αναφέρει πως κάτω από το καπό υπάρχει ισχυρός εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας με eBoost τεχνολογία προμηνύοντας σύστημα υπερτροφοδότησης που συνδυάζει ηλεκτρικό «κομπρεσοράκι».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!