NEA

Πότε έρχεται το νέο Renault Megane;

renault megane 2015

Το νέο Megane αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους και αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Eolab…

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα πως το νέο Renault Megane θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του έτους (αρχές 2016 στην Ελλάδα). Το νέο Megane θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF και θα έχει μία πολύ πιο δυναμική εμφάνιση συνδυάζοντας στοιχεία από τα τωρινά Clio και Captur, από το νέο Espace, αλλά και από τα Eolab.

Τουλάχιστον αυτή την άποψη έχει ο σπεσιαλίστας στην ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας Theophilus Chin, ο οποίος μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα είναι η επόμενη γενιά Megane (εδώ δοκιμές του Megane), η οποία θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, νέους Euro 6 κινητήρες και θα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις σε συστήματα ασφάλειας και διασύνδεσης.

Η 4η γενιά Megane θα διαθέτει στην βάση της την έκδοση 1.2 TCe με 130 PS /205 PS καθώς και έναν ισχυρότερο βενζίνης 1.6 TCe από τα Clio RS/Espace με περίπου 200 PS. Από πλευράς ντίζελ η βασική έκδοση θα είναι η 1.5 dCi με 110 PS / 240 Nm και με εκπομπή κάτω από 100 g CO2/km, ενώ θα υπάρχουν και οι ισχυρότερες εκδόσεις 1.6 dCi με 130 PS / 320 Nm, καθώς και η εξαιρετική με τα διπλά turbo που αποδίδει 160 PS / 380 Nm.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!