NEA

Νέο Skoda Superb Combi, τεράστιο σε όλα του!

2015 Skoda Superb Combi (1)

Τον Σεπτέμβριο, στην Φρανκφούρτη, θα παρουσιαστεί το νέο Superb Combi που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα τέλη του έτους…

Το νέο Skoda Superb αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και λίγο αργότερα και η έκδοση Combi που προτάσσει τους τεράστιους χώρους για τους επιβάτες και το κορυφαίο πορτμπαγκάζ των 660 lt, με τον διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές να φτάνει έως τα 1.950 lt με πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες πρακτικές λύσεις, όπως το αυτόματο ρολό, το διπλό δάπεδο ή την τσάντα μεταφοράς με μεταβλητό μέγεθος, ενώ ο διάκοσμος δεν διαφοροποιείται σε σχέση με ότι γνωρίζουμε ήδη.

To νέο μεγάλο στέισον της Skoda ξεχωρίζει με τις κομψές γραμμές του, στις οποίες εντάσσεται και η κλίση στο πίσω μέρος της οροφής του, ενώ σε σχέση με το νορμάλ Superb, το στέισον είναι κατά 5 mm κοντύτερο (4,856 μέτρα συνολικό μήκος). Αντίθετα το ύψος έχει αυξηθεί κατά 9 mm., κάτι που ισχύει και για τη γκάμα των κινητήρων. Η βασική έκδοση είναι η 1.4 TSI με 125 PS και η ντίζελ 1.6 TDI με 120 PS. Από εκεί και πέρα υπάρχουν η 1.4 TSI με 150 PS, h 1.8 TSI με 180 PS και οι 2.0 TSI με 220 ή 280 PS. Η τελευταία εκδοχή είναι και τετρακίνητη, όπως και η ντίζελ των 190 PS), ενώ υπάρχει και η 2.0 TDI με 150 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!