NEA

VW Golf με νέο 3-κύλινδρο 1.0 TSI

Volkswagen Golf TSI BlueMotion (1)

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε μία νέα BlueMotion έκδοση για το Golf με τρικύλινδρο κινητήρα 1.000 cc που αποδίδει 115 άλογα…

Volkswagen Golf TSI BlueMotion (3)Από την στιγμή που ο χιλιάρης τρικύλινδρος κινητήρας της σειράς ΕΑ211 τοποθετήθηκε στο Audi A3 και στο Α1, ήταν θέμα χρόνου να εμφανισθεί και κάτω από το καπό του VW Golf. Πρόκειται για μία έκδοση που αποδίδει 115 PS με ροπή στα 200 Nm, με στάνταρ μηχανικό 6άρι κιβώτιο και προαιρετικά DSG-7. Το 0-100 πετυχαίνεται σε 9,7 sec με τελική στα 204 km/h, ενώ η μέση κατανάλωση στα 4,3 lt/100 km και η εκπομπή CO2 κάτω από τα 99 g/km!

Volkswagen Golf TSI BlueMotion (2)Το Golf TSI BlueMotion ξεχωρίζει από ελαφρώς διαφορετικά σπόιλερ, σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση και 15άρες ζάντες νέας σχεδίασης, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται στάνταρ σύστημα προειδοποίησης αποφυγής σύγκρουσης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό XDS. Στην γερμανική αγορά το 1.000 Golf ξεκινά από τα 20.450 ευρώ και από ότι φαίνεται το Ford Focus 1.0 Ecoboost βρίσκει νέους αντίπαλους, μιας και με τρικύλινδρο μοτέρ θα εξοπλίζεται η entry level έκδοση του νέου Opel Astra.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!