NEA

Ανανέωση και νέες εκδόσεις για το Honda Civic

HONDA-CIVIC-SPORT-2015-1

Πιστή στις συνήθειες της η Honda φρεσκάρει και φέτος το Civic, το οποίο αποκτά -και ως στέισον- πιο σπορ ύφος…

HONDA-CIVIC-SPORT-2015-3Η γκάμα του ανανεωμένου Civic περιλαμβάνει πλέον και μια έκδοση Sport για το hatchback, με πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος και 17άρες ζάντες αλουμινίου μοναδικές στην έκδοση Sport, ενώ στάνταρ παντού θα είναι το σύστημα City- Brake Active (CTBA). Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic ξεκινούν από 16.640 ευρώ για τη βασική έκδοση Comfort σε συνδυασμό με τον 1.400 βενζίνης με απόσυρση (Elegance: 17.790), ενώ με τον πολύ καλό 1.600 diesel η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται στις 21.670 ευρώ (Elegance 23.270, Sport 24.520).

HONDA-CIVIC-SPORT-2015-2H ανανέωση περιλαμβάνει νέους προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας και καινούργιου προφυλακτήρα, νέο πίσω προφυλακτήρα του hatchback, μαζί με πλαϊνές ποδιές, αεροτομή σε μαύρη απόχρωση και φώτα LED. Στο εσωτερικό αντίστοιχα υπάρχουν νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και ραφές στα προσκέφαλα και νέες επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές, ενώ πλέον χρησιμοποιείται και εδώ το σύστημα ήχου και ενημέρωσης Honda Connect.

Το Honda Connect προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με βασικές λειτουργίες όπως AM/ FM, DAB και Internet Radio, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, κάμερα οπισθοπορείας και προαιρετικά δορυφορική πλοήγηση. Το σύστημα τρέχει με λειτουργικό Android 4.0.4 και προσφέρει τις οικείες λειτουργίες αφής ενός smartphone σε οθόνη 7 ιντσών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!