ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πλαίσιο τεχνολογία Carbon Core με ανθρακόνημα για τη νέα BMW 7

BMW-7-CARBON-CORE-1

Ποια τεχνική χρησιμοποιείται ώστε να εφαρμοστεί ανθρακόνημα στο πλαίσιο της νέας «επτάρας» και πως εξοικονομούνται έως 170 kg από το απόβαρο;

BMW-7-CARBON-CORE-3Η νέα λιμουζίνα της BMW με τον εσωτερικό κωδικό εξέλιξης «G11» θα είναι «αδυνατισμένη» κατά πολλά κιλά, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Συγκεκριμένα, η νέα BMW 7 θα είναι ελαφρύτερη κατά 170 kg -παρά τον πλουσιότερο εξοπλισμό και τα επιπλέον συστήματα ασφαλείας και διασύνδεσης- και η μείωση αυτή οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος στο πλαίσιό. Μάλιστα η 7άρα είναι το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής που θα διαθέτει ανθρακόνημα στο πλαίσιό του, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται.

BMW-7-CARBON-CORE-5Σύμφωνα λοιπόν με την πιο σύγχρονη τεχνολογία «Carbon Core» το πανάλαφρο ανθρακόνημα περιβάλλεται από στρώμα χάλυβα, με αποτέλεσμα έτσι να δημιουργείται όχι μόνο ένα πανάλαφρο σύνθετο υλικό, αλλά και ένα με ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκαμψίας. Διαβάστε εδώ ένα σχετικό άρθρο για τους λόγους που τα σύγχρονα αυτοκίνητα μπαίνουν στην… δίαιτα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!