ΑΓΩΝΕΣ

Οι ομάδες δεν θέλουν ανεφοδιασμούς!

hamilton-china08-refuel1200

Μπορεί η αρχική αντίδραση του κοινού στο ενδεχόμενο επιστροφής των ανεφοδιασμών στο μαγικό κόσμο της Formula 1 να ήταν θετική, ωστόσο αυτό δεν βρίσκει ανάλογη αποδοχή στις τάξεις των ομάδων.

Το τελευταίο διάστημα η άποψη αυτή εντείνεται, συμπεριλαμβανομένων και δηλώσεων σημαντικών μελών ομάδων που πρωταγωνιστούν και προσανατολίζονται προς τη θέση αυτή. Στο περιθώριο του Grand Prix του Καναδά, υπήρξε σχετική συνάντηση όπου οι ανεφοδιασμοί ήταν -μαζί με τα ελαστικά- τα βασικά θέματα συζήτησης.

Κι ενώ για τα τέσσερα μαύρα σημεία επαφής των μονοθεσίων με το οδόστρωμα υπήρξε ένα θετικό κλίμα, για τους ανεφοδιασμούς σχεδόν όλες οι ομάδες τάχθηκαν κατά. Υποστηρίζουν πως η επιστροφή τους όχι μόνο δεν θα βοηθήσει καθόλου στο θέαμα (επιστρατεύτηκαν μάλιστα και υπεύθυνοι στρατηγικής κάποιων ομάδων που παρέθεσαν σχετικές αναλύσεις) αλλά αντίθετα, θα αυξήσει σημαντικά και τα κόστη!

Πόσο; Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ την πρώτη χρονιά και ένα ποσό περίπου στις 500.000 χιλιάδες για τις επόμενες. Παράλληλα, δεν είναι αμελητέοι και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν καθώς πλέον τα περισσότερα pit stop ολοκληρώνονται σε χρόνους κάτω των τριών δευτερολέπτων. Όλα λοιπόν γίνονται πολύ ταχύτερα απ’ ότι την τελευταία φορά που είδαμε σε Grand Prix τις μάνικες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!