ΑΓΩΝΕΣ

McLaren καλεί Honda!

Fernando Alonso on track.

Υπάρχει προβληματισμός και ένταση στη σχέση των δυο εταιρειών καθώς οι μέχρι τώρα εμφανίσεις στους επτά πρώτους αγώνες είναι αποκαρδιωτικές.

Η αναβίωση της συνεργασίας McLaren – Honda συνοδεύτηκε από μεγάλες προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν τόσο από τις δυο εταιρείες όσο και από την ανάγκη των φιλάθλων να υπάρξει αντίπαλο δέος στην Mercedes. Από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης κατέστη σαφές ότι στη συνεργασία υπήρχαν πολλά προβλήματα όχι μόνο τεχνικής φύσεως. Η ομάδα ξεκίνησε και συνεχίζει απογοητευτικά τη χρονιά, με μια ευχάριστη παρένθεση τους τέσσερις βαθμούς που πήρε ο Button στο Μονακό.

Fernando Alonso climbs from his car in the garage.Βασικό θέμα είναι η απόδοση της μονάδος ισχύος αλλά και η ψύξη της όπως και η τοποθέτησή στο σασί της McLaren. Η όποια επισκευή επιδιόρθωση γίνεται πολύ δύσκολα με μεγάλη χρονοτριβή είναι χαρακτηριστικό πως ο Button δε συμμετείχε στις κατατακτήριες δοκιμές στον Καναδά γιατί οι μηχανικοί δεν πρόλαβαν να αντικαταστήσουν έγκαιρα τη μονάδα ισχύος παρότι είχαν 2 ώρες στη διάθεσή τους από το τέλος των ελεύθερων δοκιμών του Σαββάτου ως την αρχή των κατατακτήριων. Ο Βρετανός έχει ήδη τοποθετήσει στο μονοθέσιο του την 5η μονάδα ισχύος για φέτος και εξέτισε ποινή διέλευσης γι’ αυτό ενώ οι κανονισμοί προβλέπουν τέσσερις μονάδες ισχύος για όλη τη χρονιά.

Αμφότερα τα μονοθέσια της McLaren εγκατέλειψαν τελικά από εξάτμιση με την ομάδα να δηλώνει πως δεν προκάλεσε η ίδια αιτία τις δυο αστοχίες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αλόνσο και τους μηχανικούς που του ζητούσαν να κάνει οικονομία καυσίμου ενώ έδινε μάχη για θέση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!