NEA

Η Renault εμπιστεύεται την Τεχνολογία LED της HELLA για το νέο Espace

Renault-Espace_2015_1600x1200_wallpaper_0f

Ένα πλήρως LED πίσω φανάρι με ένα σύνθετο σχέδιο προσδίδει στο όχημα μια χαρακτηριστική εμφάνιση ένα επιπλέον σχέδιο προσθέτει οπτικούς τόνους…

HELLA LOGOΣτο νέο Renault Espace, η μορφή και η λειτουργία ενώνονται σε ένα κομψό συνδυασμό. Σαν αποτέλεσμα, η πέμπτη γενιά του γαλλικού crossover, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά σαν ” Initiale Paris” concept car στην IAA, δεν είναι μόνο πολύ-λειτουργική και ευρύχωρη, αλλά διαθέτει επίσης έναν εξαιρετικό σχεδιασμό. Η σχεδίαση του πίσω μέρους του οχήματος συνεχίζει να ενσωματώνει καλαίσθητα μορφή και τη λειτουργία. Γι’ αυτόν το σχεδιασμό, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία του ειδικού στο φωτισμού HELLA, που έδωσε στο πίσω φανάρι ένα πολύπλοκο σχήμα και το εξόπλισε με πρωτοποριακή τεχνολογία LED.

Η χαρακτηριστική και δυναμική εμφάνιση του νέου Espace συμβάλει στην πολύπλοκη κατασκευή του φαναριού δυο μερών που είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος του οχήματος και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Ταυτόχρονα, μια οπτική επέκταση του οχήματος επιτυγχάνεται μέσω του διαχωρισμού του φαναριού σε δύο μέρη. Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα εμφανές όταν ενεργοποιείται το φλας, το οποίο επίσης ενσωματώνεται οριζόντια σε δύο μέρη. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά του πίσω φαναριού αναδεικνύουν τη συνολική εμφάνιση του crossover περνώντας μέσα από ολόκληρο το φανάρι σε μια έντονη καμπύλη.

Ένας βοηθητικός φακός που προσθέτει περαιτέρω οπτικούς τόνους μέσω της αλληλεπίδρασης βουρτσισμένων και λείων επιστρώσεων. Τα βουρτσισμένα τμήματα επιτρέπουν μόνο εν μέρει στο φως να περάσει, δημιουργώντας ένα οπτικό αποτέλεσμα παρόμοιο όπως όταν το φως λάμπει μέσα από ένα παγάκι. Ως εκ τούτου, το σχέδιο ονομάστηκε “Ice Cube Design”. Επιπλέον, το πλήρως LED πίσω φανάρι διαθέτει ένα ένθετο χρώμιο, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για οχήματα που παράγονται από τον Γάλλο κατασκευαστή (με εξαίρεση τα εφεδρικά, όλες οι λειτουργίες φωτισμού χρησιμοποιούν LED). Παράλληλα με το φλας και τα φώτα φρένου, το ένθετο εκτείνεται σε δύο μέρη του φαναριού. Το πίσω φανάρι ολοκληρώνεται με μια κομψή μαύρη λάκα και δένει αρμονικά με την αισθητική του οχήματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!