ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αστράφτει και βροντάει αυτή η Lamborghini Aventador!

Αν δεν είναι μία από τις πιο φασαριόζικες Αventador, δίχως αμφιβολία πρόκειται για την πιο αστραφτερή που έχει κατασκευαστεί ποτέ!

Aventador Sound FlamesΌπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, ακόμη και ο φακός της κάμερας δυσκολεύεται να φωτομετρήσει σωστά από την λαμπερή εμφάνιση μίας γιαπωνέζικης σε έμπνευση και επιμέλεια Lamborghini. Λογικό, άλλωστε, καθώς αυτή η Aventador μοιάζει σαν να είναι γυαλισμένη σαν ένας οπτικός δίσκος CD… από την πλευρά της ανάγνωσης! Και δεν είναι μόνο αυτό.

Βάλτε οπωσδήποτε ήχο και ακούστε τις ξερογκαζιές με αρκετή φλόγα να βγαίνει από το πίσω μέρος (προσέξατε πως δεν μιλάμε μόνο για ένα αυτοκίνητο;). Όλα αυτά συνέβησαν κάπου στο Τόκιο. Το μόνο που έλειπε από μία τόσο ντεκαντάνς κατάσταση είναι η μουσική ένθεση με το Samurai :-)

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!