NEA

Σπέσιαλ Ferrari 458 Italia από την Prior Design

Ferrari 458 Italia by Prior Design (1)

Μία ακόμη εταιρία tuning προχώρησε στην διάθεση ενός σπέσιαλ πακέτου με διάφορες αεροδυναμικές βελτιώσεις και αύξηση της ισχύς στα 615 άλογα…

Η Ferrari 458 Italia μπορεί να έχει παραδώσει την σκυτάλη στην τούρμπο 488 GTB, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές των βελτιωτών. Για την περίσταση η Prior Design διαθέτει λογισμικό με πιο άγρια χαρτογράφηση καθώς και νέα εξαγωγή που αυξάνουν την ισχύ του V8 4.2 κατά 45 PS (συνολικά στα 615 PS).

Από εκεί και πέρα οι αναβαθμίσεις είναι αυτές που πιάνε το μάτι, όπως οι ζάντες 22 ιντσών (αντί 21) με επιλογή από μια ευρεία γκάμα των εταιριών BBS, ADV.1, HRE and Vossen. Στο όμορφο σουλούπι της 458 Italia συμβάλλουν το νέο καπό, οι επιθετικότεροι προφυλακτήρες, οι φαρδύτερες φούστες, οι διάφορες αεροδυναμικές βελτιώσεις, ο νέος διαχύτης στο πίσω μέρος καθώς και μία διακριτική αεροτομή για μεγαλύτερο downforce.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!