ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Alfa Romeo Giulia, η πρώτη εικόνα!

Alfa Romeo Giulia leaked photo

Αν και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, διέρρευσε η πρώτη εικόνα της Giulia, του νέου sport sedan της ιταλικής φίρμας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ίσως να μην είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς φαίνεται τραβηγμένη από κινητό, δεν παύει όμως να είναι η πρώτη, ενός αυτοκινήτου που αναμένουμε πολύ καιρό τώρα. Η Alfa Romeo δεν βγάζει συχνά μοντέλα, όταν όμως το κάνει, παραδίδει μαθήματα design, δυναμισμού και καλαισθησίας.

Κάτι τέτοιο ισχύει και εδώ. Με το Giulia να αναγράφεται ξεκάθαρα πάνω από τα πίσω φωτιστικά σώματα (που θυμίζουν κάτι από Maserati) δεν υπάρχει αμφιβολία για την προέλευση του μοντέλου. Άλλη λεπτομέρεια που ξεχωρίζει στη φωτογραφία είναι το Quadrifoglo Verde, το χαρακτηριστικό τετράφυλλο τριφύλλι που κοσμεί τα μπροστινά φτερά, σημάδι ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου. Έτσι εξηγείται και η διπλή απόληξη της εξάτμισης (ή δύο διπλές, αν υπάρχουν και στην αριστερή πλευρά…). Απολαύστε λοιπόν αυτό το λίγο και ανανεώνουμε το ραντεβού για αύριο, με πολλές περισσότερες φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!