ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα hoverboard από τη Lexus! [vid]

Δεν γνωρίζουμε εάν αγαπημένη ταινία των μηχανικών της Lexus είναι το “back to the future”, στα σίγουρα όμως το δημιούργημά τους μοιάζει πραγματικά απίστευτο!

Απίστευτο και όμως αληθινό, αφού το εν λόγω hoverboard που εικονίζεται στο σχετικό video, δεν αποτελεί κάποιο τρικ. Πρόκειται όντως για ένα πατίνι χωρίς ρόδες, που αιωρείται! Το εν λόγω hoverboard κατασκευάστηκε στα πλαίσια της εκστρατείας “Amazing in Motion” από τους ανθρώπους της Ιαπωνικής εταιρίας, σε συνεργασία με ειδικούς επάνω στην τεχνολογία των υπεραγωγών.

lexus_hoverboardΈτσι εξηγούνται και οι καπνοί, που δείχνει να βγάζει κατά τη λειτουργία του. Όσοι νομίσατε ότι είναι απλά “καυτό” σαν gadget, σκεφτείτε καλύτερα. Για τη μαγνητική ανύψωση το hoverboard της Lexus χρησιμοποιεί μόνιμους μαγνήτες και υπεραγωγούς που ψύχονται από υγρό άζωτο, σε θερμοκρασίες που πλησιάζουν το απόλυτο μηδέν. Αυτό είναι και ένας καλός λόγος που το συγκεκριμένο θα παραμείνει σε πρωτότυπη μορφή και δεν πρόκειται γρήγορα να περάσει στα ράφια των καταστημάτων αθλητικών ειδών. Αν και πολλοί θα το ήθελαν…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!