NEA

Σε πρώτο πλάνο το νέο Mini Clubman

Mini-Clubman_2016_1000

To νέο Clubman έχει πιο συμβατική σχεδίαση, τρικύλινδρους κινητήρες και φυσικά τις περισσότερες πόρτες από κάθε άλλο μοντέλο της γερμανικής εταιρίας…

Το νέο Clubman αποτινάσσει την κάπως ιδιαίτερη σχεδίαση και πρακτικότητα του προηγούμενου μοντέλου (με την μονή πίσω πόρτα) και αποκτά ένα πιο συμβατικό και λειτουργικό στιλ. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 6 πόρτες, αν δεχτούμε πως η πίσω ανοίγει σε δύο διαφορετικά μέρη, ενώ το αυξημένο κατά 100 mm μεταξόνιο (επίσης μεγαλύτερο είναι το μήκος κατά 270 mm και το πλάτος κατά 90 mm) προμηνύει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Μαζί με το Countryman, το Clubman είναι το πιο πρακτικό Mini καθώς προσφέρει και ένα λειτουργικό χώρο αποσκευών που κυμαίνεται από 360 έως 1.250 lt (ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της ρἀχης). Αισθητικά, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα είναι φαρδύτερα με την τυπική άποψη του νέου Mini, ενώ υπάρχουν περισσότερες θέσεις και θήκες για μικροαντικείμενα.

Αρχικά, η γκάμα των κινητήρων του νέου Clubman θα περιλαμβάνει τον 3-κύλινδρο βενζίνης στα 1.500 cc (με 136 PS), τον μεγαλύτερο στα 2.000 cc (με 192 PS), καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα ίδιας χωρητικότητας με 150 PS. Στη θα είναι διαθέσιμες και άλλες εκδόσεις κινητήρων. Το νέο Clubman θα κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγο αργότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!