NEA

Σούπερ Nissan Juke-R με 600 άλογα!

Nissan Juke-R Goodwood (14)
Πρόκειται για το πιο κακισμένο Juke που με τη ματ του βαφή και τα 600 άλογα κάτω από το καπό του παρουσιάζεται στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood…

Στην 2η εκδοχή του, το Nissan Juke-R έχει πλέον καθιερωθεί ως το πρώτο supercar σε συσκευασία crossover μιας και κάτω από το φουσκωμένο καπό του υπάρχει ο V6 των 3.800 cc που κινεί και το GT-R. Η απόδοση φτάνει τα 600 PS / 652 Nm και παρόλο που οι επιδόσεις δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, σίγουρα θα είναι καλύτερες από τα 3,7 sec που χρειαζόταν το προηγούμενο μοντέλο για το 0-100 (το οποίο είχε περιορισμένη παραγωγή και κόστιζε περίπου 500.000 ευρώ).

Από πλευράς αισθητικές, το Juke-R είναι όσο τούμπανο χρειάζεται από όποια γωνία κι αν το δεις. Την παράσταση κλέβουν τα αεροδυναμικά του βοηθήματα, με το διαχύτη να είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα, τους φουσκωμένους θόλους των τροχών και πολλά άλλα σημεία που συνάδουν με τον εκρηκτικό χαρακτήρα αυτού του απίθανου Juke. Το οποίο προς το παρόν περιγράφεται από την Nissan ως concept δίχως να έχει επιβεβαιωθεί η παραγωγή του ως one-off ή σε περιορισμένο αριθμό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!