ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Volvo XC90, το απόλυτο όχημα για… μωρά! [vid]

Εάν πρόσφατα αποκτήσατε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε παιδί, το νέο XC90 της Volvo θα μπορούσε να μεταμορφωθεί στο απόλυτο όχημα για τις ανάγκες σας.

Ξεχάστε αυτά που ξέρετε! Η γνωστή τακτική του παιδικού καθίσματος στην πίσω σειρά θέσεων είναι πλέον passé. Η Volvo, αναγνωρίζοντας ότι κάποιοι με το αυτοκίνητό τους μεταφέρουν ο,τι πολυτιμότερο έχουν, φρόντισε να δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για αυτούς και τα μικρά τους αγγελούδια.

volvo_child_seatΛίγους μήνες μετά την παρουσίαση του Lounge Console, η σουηδική εταιρία επανέρχεται με το Excellence Child Seat Concept. Ένα XC90 που στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού διαθέτει ένα “θρόνο” για το παιδί σας. Ένα κάθισμα που περιστρέφεται σε δύο άξονες, μετακινείται εμπρός-πίσω και, φυσικά, διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο, για τα απαραίτητα συνοδευτικά. Οι νέοι γονείς δείτε το video και κλάψτε… Αν πάλι δεν έχετε παιδιά, δείξτε το σε κάποιους που έχουν και θα περιμένουμε να μας γράψετε τις αντιδράσεις τους…

Α, για να μην ξεχνιόμαστε, έχει ενδιαφέρον -από άποψης ασφάλειας- να πούμε πως η Volvo υποστηρίζει ότι τα μικρά παιδιά θα πρέπει να κάθονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε αντίθετης φοράς καθίσματα, μέχρι την ηλικία των 3-4 ετών. Αυτό ώστε να προστατεύεται καλύτερα ο αυχένας τους σε περίπτωση σύγκρουσης, αφού ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί ικανοποιητικά μυϊκά.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!