NEA

Δεύτερη γεύση από Renault Talisman

Renault-Espace_2015_1600x1200_wallpaper_2f

Tο Talisman θα αποτελέσει το νέο μεσαίο μοντέλο της Renault που θα αντικαταστήσει τα ώριμα Laguna και Latitude στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, αντίστοιχα…

Renault-Talisman-infotainment-system-multi-function-rotary-controlΣταδιακά οι Γάλλοι της Renault μας δίνουν στοιχεία για το επερχόμενο Talisman, όπως το περιστροφικό χειριστήριο του συστήματος infotainment που θα συνδυάζεται με μία μεγάλη οθόνη αφής 8,7’’, τους φουλ LED προβολείς που περιλαμβάνονται στα εξτρά και μία λεπτομέρεια των καθισμάτων, που ξεχωρίζουν για την έντονη πλευρική τους διαμόρφωση που συνεπάγεται και καλή στήριξη του σώματος στις στροφές.

Renault-Talisman-interior-teaserΕΣχεδιαστικά, θεωρείται δεδομένο πως το Talisman θα υιοθετήσει το μοτίβο του νέου Espace (το οποίο βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία), ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τον diesel των 1.600 cc στην έκδοσή με 130 PS / 320 Nm, καθώς και στην high tech ισχυρότερη των 160 PS / 380 Nm. Φυσικά, θα υπάρχει και η έκδοση βενζίνης με 200 PS / 260 Nm. Στάνταρ κιβώτια θα είναι 6 σχέσεων, ενώ τα αυτόματα θα είναι με 6 ή 7 σχέσεις, ανάλογα με τον κινητήρα. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!