NEA

Στο κουρμπέτι τα πρώτα Honda Civic Type R!

Honda-Type-R-Civic-605

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως βγήκαν από την γραμμή παραγωγή στο εργοστάσιο Σουίντον, στην Βρετανία, τα ισχυρότερα αυτοκίνητα με τα σήματα της Honda…

Προς το παρόν το νέο Civic Type R είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο μοντέλο της Honda και πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε μεταφέρει τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από την Σλοβακία. Αρκετά πιο βορειοδυτικά, στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Σουίντον, πέρασαν από την γραμμή παραγωγής τα πρώτα αυτοκίνητα τα οποία θα διανεμηθούν σε ευρωπαϊκές αγορές. Πρόκειται για τρία μοντέλα χρώματος λευκό, μπλε και κόκκινο –έξυπνο από την πλευρά των Βρετανών καθώς αυτά σχηματίζουν την τριχρωμία της βρετανικής σημαίας- και το εν λόγω γεγονός γιορτάστηκε ανάλογα και με το εξίσου έξυπνο σλόγκαν «They R Here!».

Παρόν ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της μονάδας της Honda, o Soichiro Tazikawa, ο οποίος δήλωσε πως «…το νέο Civic Type R είναι ορόσημο για την μάρκα, αντιπροσωπεύοντας το αγωνιστικό πνεύμα, την καινοτομία και το πάθος που μας χαρακτηρίζει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το νέο Civic Type R και το γεγονός πως είμαστε οι μοναδικοί στον κόσμο που το κατασκευάζουμε». Αξίζει να σημειωθεί πως ο δίλιτρος τούρμπο VTEC κατασκευάζεται στο Οχάιο των ΗΠΑ και το Σίδνευ στην Αυστραλία και από εκεί ταξιδεύει στην Βρετανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!