ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσα πληρώνουν οι γυναίκες;

WOMAN PAY MORE FOR CAR REPAIRS1

Στην Μεγάλη Βρετανία οι γυναίκες πληρώνουν περισσότερα για τις επισκευές αυτοκινήτων σε σχέση με τους άντρες…

WOMAN PAY MORE FOR CAR REPAIRSΑν στοιχηματίζατε στο ότι οι γυναίκες πληρώνουν περισσότερα σε ότι έχει σχέση με τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων τους από τους άντρες (οι οποίοι μάλλον θεωρούνται πιο «σχετικοί» με το αντικείμενο) δεν θα πέφτατε έξω. Μάλιστα, την άποψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει μια έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία έγινε σε συνολικά 182 συνεργεία σε 10 διαφορετικές πόλεις.

Το αυτοκίνητο επισκευής ήταν ένα Ford Focus του 2011 που χρειαζόταν αλλαγή δίσκου/πλατό και σε 8 από τις 10 πόλεις οι χρεώσεις ήταν μεγαλύτερες για τις γυναίκες από ότι για τους άντρες. Στο Μπέρμινχαμ για παράδειγμα η μέση χρέωση για άντρα ήταν 445 λίρες και για γυναίκα 582 λίρες, ενώ συνολικά η διαφορά κυμαινόταν κατά μέσο όρο στις 45 λίρες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!