NEA

Renault Talisman με ποιότητα Mercedes-Benz

RENAULT-TALISMAN-1

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ποιότητα κατασκευής οι Γάλλοι επεδίωξαν τη συνδρομή των Γερμανών της Mercedes…

RENAULT-TALISMAN-3Με την οποία υπάρχει μία στενή συνεργασία καθώς η Renault παραχωρεί τους μικρότερους ντίζελ κινητήρες της και η Mercedes-Benz βενζινοκινητήρες για την Infiniti και πιθανότατα για το Nissan 370Z. Επί της ουσίας, οι άνθρωποι της Renault ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στη Mercedes να μεταβεί μια ομάδα ειδικών στο εργοστάσιο στο Douai, προκειμένου να τσεκάρουν τον έλεγχο ποιότητας αλλά και την προσλαμβάνουσα ποιότητα του νέου Talisman.

RENAULT-TALISMAN-2Το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις δεν έχει εξαρτήματα της γερμανικής εταιρείας. Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας του ομίλου Renault-Nissan Carlos Ghosn χαρακτήρισε το νέο Talisman ως ένα «εκλεπτυσμένο σεντάν», ενώ ο επικεφαλής του τμήματος design της Laurens van den Acker είπε με τη σειρά του πως «έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!