NEA

Έως 300 άλογα η ισχύς της νέας Renault Alpine(;)

2016 Renault Alpine render RM Design 1200

Αν μη τι άλλο, ένα από τα σπορ μοντέλα που θα μας απασχολήσουν μελλοντικά είναι η νέα Alpine η οποία πιθανότατα θα εξοπλίζεται με έναν νέο τούρμπο 1.800άρη κινητήρα…

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως κάτω από το καπό της νέας Renault Alpine δεν θα βρίσκεται ο τούρμπο 1.600άρης του Clio, αλλά ένα νέο μοτέρ στα 1.800 cc που εκτός από το κουπέ της Renault θα τοποθετηθεί τόσο στο καινούργιο Megane, όσο και στη μελλοντική έκδοση Nismo του Nissan Pulsar (με απόδοση γύρω στους 270 ίππους).

Ο νέος 1.8 TCe θα είναι διαθέσιμος σε τρείς εκδόσεις ξεκινώντας από τα 250 άλογα, στα 275 και τέλος στην πιο hardcore που θα αποδίδει κοντά στα 300. Θα βασίζεται σε ένα «ρεκτιφιαρισμένο» μπλοκ του 1.6 TCe αλλά θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές, όπως εντελώς νέα χαρτογράφηση, νέο σύστημα ψύξης, καινούργια κυλινδροκεφαλή κ.α. Η ισχύς θα περνά στους πίσω τροχούς μέσω κιβώτιου διπλού συμπλέκτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!