NEA

Ανανέωση για το Mazda BT-50

2016 Mazda BT-50 facelift 1200

Μετά τις διαρροές πριν από λίγες εβδομάδες η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ανανεωμένου αγροτικού της Mazda, του BT-50…

Το οποίο δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας, αλλά στις λεπτομέρειες με πιο φρέσκια εμφάνιση και ποιοτικότερο εσωτερικό. Οι κινητήρες με τους οποίους εξοπλίζεται το ανανεωμένο BT-50 είναι ο 4-κύλινδρος turbo diesel των 2.200 cc, ο οποίος αποδίδει 160 PS και 385 Nm, καθώς και ένας μεγαλύτερος 3.200 cc με 200 PS και 470 Nm. Η παραγωγή του ανανεωμένου Mazda BT-50 -που έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Ford Ranger- έχει ήδη ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη, που μαζί με την Αυστραλία θα είναι οι πρώτες χώρες στις οποίες θα διατίθεται.

Στους επόμενους μήνες τα pick-up θα μας απασχολήσουν αρκετά, όχι μόνο επειδή αυτό το καλοκαίρι θα λανσαριστεί το νέο Mitsubishi L200, αλλά επειδή από το νέο έτος στην κατηγορία θα εισέλθουν και τα επίσης ολοκαίνουργια Nissan Navara και Toyota Hilux. Δίχως φυσικά να ξεχνάμε και το επερχόμενο αρκετά αργότερα πρώτο «φορτηγάκι» με τα σήματα της Mercedes-Benz.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!