NEA

Το αγοράζεις με το κλειδί στο χέρι σε μία ώρα!

Scion-iM_2016_1600 (1)

Πως θα σας φαινόταν να μπαίνατε στην αντιπροσωπεία για να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να είχατε ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και να φεύγατε με αυτό μέσα σε μια ώρα;

Scion-iM_2016_1600 (2)Αυτός πάντως είναι ο στόχος της θυγατρικής της Toyota στις ΗΠΑ, της Scion, που έχει ήδη ξεκινήσει ένα ανάλογο πρόγραμμα σε κάποιες από τις αντιπροσωπείες της με προοπτική σε ένα περίπου χρόνο να το εφαρμόζει σε όλες. Για να είμαστε ειλικρινείς για να είναι το πιο πάνω εφικτό θα πρέπει να έχει γίνει μια προεργασία online από το σπίτι ή το γραφείο του υποψήφιου αγοραστή.

Ο οποίος μπαίνει στο σύστημα, εξατομικεύει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει όπως το επιθυμεί και στη συνέχεια το πρόγραμμα ψάχνει σε ποιόν ντίλερ από αυτούς που μετέχουν είναι ετοιμοπαράδοτο -βασικό στοιχείο της αμερικανικής κουλτούρας γύρω από την αγορά αυτοκινήτου. Στη συνέχεια ο αγοραστής ενημερώνεται πλήρως για τα οικονομικά δεδομένα, παίρνει μια προέγκριση για τη χρηματοδότηση, ενώ από τη στιγμή που αποφασίσει ο ντίλερ ξεκινά με την προετοιμασία του αυτοκινήτου για την παράδοση. Η οποία από τη στιγμή που ο πελάτης θα πηγαίνει στην αντιπροσωπεία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην ώρα που λέγαμε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!