NEA

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα από την Tesla;

Tesla M concept (4)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Jans Slapins από το Λονδίνο μας παρουσιάζει μία ιδέα που θα μπορούσε να περάσει στην παραγωγή…

Tesla M concept (3)Δεν γνωρίζουμε αν ο Elon Musk είναι φίλος της μοτοσικλέτας, αλλά κρίνοντας από τις ηλεκτρονικές μακέτες του Slapins μία ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα με τα σήματα της Tesla δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα. Μάλιστα, θα μπορούσε βάσει του ονοματολογίου της αμερικανικής εταιρίας να ονομάζεται Model M (από το motorcycle) και να εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 204 PS.

Tesla M concept (1)Θα υπήρχαν τέσσερα προγράμματα κίνησης (τα Race, Cruise, Standard και Eco), ενώ οι μπαταρίες λιθίου-ιόντων θα ήταν τοποθετημένες χαμηλά στο αλουμινένιο πλαίσιο. Ο παραδοσιακός χώρος για το καύσιμο θα χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος για το κράνος, ενώ οι τροχοί θα είναι κατασκευασμένοι από ανθρακόνημα για να μειωθεί το βάρος. Η πίσω ανάρτηση θα έχει μονό αποσβεστήρα, ενώ η μπροστινή δπλά ανάποδα ψαλίδια.

SMS==> ZERO DS, η ηλεκτρική μοτοσικλέτα!

Tesla M concept (2)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!