NEA

Hyundai, νέο 5ο εργοστάσιο στην Κίνα

HYUNDAI-5TH-CHINA-PLANT

Το καινούργιο εργοστάσιο είναι μια επένδυση ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων των Hyundai Motor και του Beijing Automotive Group…

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της νέας μονάδας της Hyundai Motor καλύπτουν 293.000 τετραγωνικά και είναι κτισμένες σε μια έκταση 1.870.000, ενώ η ετήσια δυναμικότητά του φτάνει τα 300.000 οχήματα. Τους κυρίους στη φωτογραφία είναι απίθανο να τους γνωρίζετε, οπότε σημειώστε πως πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Hyundai Motor Euisun Chung, το γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Chongqing Sun Zheng Cai, τον πρέσβη της Ν. Κορέας στην Κίνα Jang-Soo Kim, το δήμαρχο της Chongqing Huang Qifan και τον πρόεδρο του Beijing Automotive Group Xu Heyi. Οι οποίοι, μαζί με άλλους 600 προσκεκλημένους, βρέθηκαν στην εκδήλωση της έναρξης των εργασιών το νέου, 5ου κατά σειρά, εργοστασίου της Hyundai στην Κίνα.

Ο αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Euisun Chung δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κατασκευή της 5ης μονάδας παραγωγής της Hyundai Motor, στην περιοχή Liangjiang της πόλης Chongqing, στη καρδιά της κεντροδυτικής Κίνας, όπου λαμβάνει χώρα ισχυρή οικονομική ανάπτυξη. Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη μονάδα παραγωγής ως μέσο για την ενίσχυση της παρουσίας της μάρκας στην αγορά της Δυτικής Κίνας, επιταχύνοντας τα σχέδιά μας να γίνουμε η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία σε όλες τις περιοχές της Κίνας».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!