NEA

Ποιο είναι το ισχυρότερο Morgan εδώ και 65 χρόνια;

Morgan AR Plus 4

Το Morgan AR Plus 4 κατασκευάζεται εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια(!) με την βρετανική εταιρία να ανακοινώνει την ισχυρότερη εκδοχή του…

H επίσημη παρουσίαση του Morgan AR Plus 4 θα γίνει στο Silverstone Classic-Festival 2015, ενώ οι τιμές του θα ξεκινούν από τις 54.995 λίρες (περίπου 78.000 ευρώ). Κάτω από το καπό του ισχυρότερου Morgan υπάρχει ο δίλιτρος ατμοσφαιρικός της Cosworth που αποδίδει 225 PS και είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής από τη Morgan.

Από κει και πέρα έχουν γίνει αλλαγές στην ανάρτηση, με έναν καινούργιο άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω και με πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ενώ η τελική σχέση του κιβωτίου είναι εδώ πιο κοντή. Οι τροχοί είναι 16άρηδες με λάστιχα της διάστασης 225/55, ενώ χαρακτηριστικοί για το Morgan AR Plus 4, είναι οι παραδοσιακοί στρογγυλοί προβολείς με τα στοιχεία LED. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με το διαφοροποιημένο ταμπλό, με τον διάκοσμο να αποτελείται από δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!