NEA

Το VW Golf R400 θα είναι ακριβότερο και από το Audi RS3

vw-golf-r400-7

Έστω και αν η επίσημη πρεμιέρα του σούπερ VW Golf R400 να αργεί ακόμη, αλλά σταδιακά γίνονται γνωστά μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία…

vw-golf-r400-2Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι πως το πιο hardcore «γκολφάκι» που έχει κατασκευαστεί ποτέ θα κατασκευαστεί σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό που μάλλον δεν θα φτάνει σε τριψήφιο νούμερο. Επίσης, παραμένει ακόμη άγνωστ αν ο κινητήρας θα είναι ένας πανίσχυρος τετρακύλινδρος 2.0 TSI ή ένας σούπερ πεντακύλινδρος 2.5 TFSI από το Audi RS3.

vw-golf-r400-5Πάντως, οι φήμες θέλουν το ισχυρότερο σπέσιαλ Golf να ονομάζεται R420 καθώς η ισχύς θα φτάνει τα 420 άλογα περνώντας στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MOTION και ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Όσον αφορά τις επιδόσεις υπολογίστε σε ένα 0-100 σε 3,9 sec με μία τελική κοντά στα 280 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!