NEA

H GM ετοιμάζει νέα γκάμα με την κινεζική SAIC

1024px-SAIC-GM_Pavilion,_river_view

Tο πόσο των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα επενδύσει η GM για την εξέλιξη μιας νέας γκάμας μοντέλων σε συνεργασία με την κινέζικη SAIC…

Τα νέα μοντέλα θα πωλούνται με τα σήματα της Chevrolet στην Κίνα, την Ινδία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, ενώ θα κατασκευάζονται επιτόπου. Παράλληλα θα εξάγονται και σε άλλες αγορές με παραπλήσια χαρακτηριστικά, όχι όμως στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Η νέα γκάμα μοντέλων θα είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα της κάθε μεγάλης αγοράς στην οποία θα διατίθεται, θα είναι έτοιμη το 2019, ενώ θα συμβάλλει με 2 εκατομμύρια μονάδες στις ετήσιες πωλήσεις της GM, που ίσως τη βοηθήσουν να διεκδικήσει με αξιώσεις και πάλι τον τίτλο του μεγαλύτερου κατασκευαστή παγκοσμίως.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!