ΑΓΩΝΕΣ

Μυστικές δοκιμές του αγωνιστικού Ford GT [vid]

H Ford θα συμμετάσχει στις φετινές 24 Ώρες του Le Mans και παρόλο που απέχουμε πολλούς μήνες από αυτό, οι μηχανικοί ήδη έχουν αρχίσει τις δοκιμές…

FORD-GT-SECRET-SHAKEDOWN-2Η Ford σκοπεύει να κατέβει το 2016 στο Le Mans με 4 συνολικά αγωνιστικά, ενώ η επιλογή της χρονιάς κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Αφενός συμπίπτει με την έναρξη των πωλήσεων του GT παραγωγής και αφετέρου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τριπλή νίκη των κλασικών Ford GT40 MK II στον αγώνα, με την οποία ξεκίνησε ένα τετραετές σερί. Εκτός από τις 24 Ώρες του Le Mans το αγωνιστικό Ford GT θα μετέχει και στα πρωταθλήματα WEC και United SportsCar Championship, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του θα είναι στις 24 Ώρες της Daytona του 2016.

Ford GT - FIA World Endurance ChampionshipΤο αγωνιστικό Ford GT βασίζεται σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα, ο κινητήρας του είναι έναν V6 3.500 cc με διπλά turbo, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες μας η εμφάνισή του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, χάρη και στα μεγάλα αεροδυναμικά του βοηθήματα. Μάλιστα όπως λένε οι σχεδιαστές και η μηχανικοί της αγωνιστικής ομάδας οι μικρές διαστάσεις του κινητήρα ήταν αυτές που επέτρεψαν τη συγκεκριμένη διαμόρφωση του πίσω μέρους.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!