ΑΓΩΝΕΣ

Μοτοσικλέτα MotoGP vs αγωνιστικού Indycar [vid]

Ποιο είναι πιο γρήγορο; Ένα Indycar ή μία μοτοσικλέτα του MotoGP; Η απάντηση δόθηκε στην πίστα της Ινδιανάπολις με πρωταγωνιστές τους Marco Andretti -εγγονός του διάσημου Mario- και του περιβόητου Dani Pedrosa!

motogp vs indycar indianapolisΤο Indycar κινείται από έναν V6 turbo 2.200 cc με 700 PS, ενώ η moto από έναν επίσης Honda κινητήρα, έναν V4 1.000 cc με 240 PS, που έχουν να υπερνικήσουν 715 και 158 kg, αντίστοιχα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως το μονοθέσιο, λόγω της αεροδυναμικής του, έχει σαφώς μεγαλύτερη πρόσφυση στις στροφές, ενώ στις ευθείες η μοτοσυκλέτα είναι σε δική της κλάση. Ποιο όμως είναι το ταχύτερο; Έστω και με βραχεία κεφαλή, το ελαφρύτερο!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!