NEA

Ξεκίνησαν τα teaser για τη Bugatti Chiron [vid]

H γαλλική εταιρία ξεκίνησε το παιχνίδι των σταδιακών αποκαλύψεων δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο…

BUGATTI-CHIRON-TEASERΠαράλληλα, η Bugatti ανακοίνωσε πως με την Chiron ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της και αυτές τις μέρες έδωσε το παρόν στο Pebble Beach περιστοιχισμένη από σημαντικά ιστορικά μοντέλα της μάρκας (όπως τις Type 57SC Corsica Roadster, Type 55 Super Sport Roadster και Type 35).

Πάντως, υπάρχει μια πιθανότητα η Chiron να μη λέγεται τελικά έτσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας Wolfgang Duerheimer, ο οποίος δήλωσε πως η νέα Bugatti «…θα είναι μια κατηγορία μόνη της, με εντυπωσιακά στοιχεία απόδοσης, επιδόσεων και σχεδιασμού. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και για αυτό το νέο μας μοντέλο θα είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο από την απερχόμενη Veyron Super Sport WRE». Όπως και να έχει, ο δρόμος της πλήρους αποκάλυψης είναι μακρύς καθώς έχει προγραμματισθεί για τα τέλη του 2016, ενώ πιθανότητα να προηγηθεί και ένα concept…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!