NEA

Ανανέωση για το Toyota Land Cruiser [vid]

Ένα από τα δημοφιλέστερα μεγάλα 4×4 περνά από μια ανανέωση και ξεκινά να πωλείται στην Ιαπωνία, με την Αυστραλία να ακολουθεί…

2016 Toyota Land Cruiser (11)Από τις αρχές του νέου έτους, το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser θα διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά και θα ξεχωρίζει από το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με τη νέα μάσκα και γρίλια που εκμοντερνίζεται με LED στοιχεία και φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Γενικότερα, η σχεδίαση ακολουθεί μία τυπική 4×4 άποψη που απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική και ασιατική αγορά, δίχως να απουσιάζουν νέα στοιχεία άνεσης, όπως η μεγάλη οθόνη αφής που φτάνει έως και τις 9 ίντσες. Υπερπλήρης είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με νέας γενιάς συστήματα από το σύνολο «Toyota Safety Sense».

Στην Αυστραλία, το ανανεωμένο Land Cruiser θα κυκλοφορήσει με τον ντίζελ των 4,5 lt με 272 PS και τον βενζίνης V8 4,6 lt με 308 PS. Ωστόσο, στην Ευρώπη πιθανότατα να λανσαριστεί με τους νέους πετρελαιοκινητήρες των 2,8 lt και 2,4lt που τοποθετούνται ήδη και στο νέο Hilux (καθώς και με ορισμένες στιλιστικές διαφορές). Τα μοτέρ χωρητικότητας 2.754 cc και 2.393 cc αποδίδουν 177 PS / 450 Nm και 150 PS / 400 Nm και έχουν νέες τεχνολογίες που έχουμε αναλύσει σε σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!