NEA

Επίσημα το Renault Talisman Grantour

Renault-Talisman-Estate-17

Τόσο το σεντάν, όσο και το βάγκον Talisman Grandtour θα κάνουν επίσημο ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν αρχές του 2016…

Renault Talisman Estate goes official1To Talisman Grandtour όπως ονομάζεται επίσημα, δεν διαφέρει στο ελάχιστο από πλευράς διαστάσεων σε σχέση με τη λιμουζίνα -το μήκος του είναι ακριβώς 4,86 μέτρα-, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι ίδιος μέχρι και την πρώτη κολώνα. Φυσικά, το Grandtour διαφοροποιείται με την κλίση της οροφής του που καταλήγει σε έναν κομψό πίσω μέρος που αφενός έχει ενσωματωθεί ωραία και αφετέρου επέτρεψε να προκύψει ένας χώρος αποσκευών που κυμαίνεται από 572 έως και 1.700 lt. Πρακτικό στοιχείο και το ωφέλιμο μήκος φόρτωσης, που φτάνει τα 2,01 μέτρα. Κατά τα άλλα η τελευταία πόρτα ανοίγει ηλεκτρικά, υπάρχει ωφέλιμος χώρος και κάτω από το δάπεδο, που έχει και κάποιες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Οι κινητήρες και τα μηχανικά μέρη δεν διαφοροποιούνται σε σχέση με τo σεντάν Talisman. Έτσι υπάρχουν και εδώ δύο σύνολα βενζίνης, ο TCe 150 των 1.400 cc (150 PS) και ο μεγαλύτερος TCe200 των 1.600 cc (200 PS. Οι diesel εκδόσεις είναι η βασική dCi110 των 1.500 cc (110 PS), ενώ ακολουθούν στα 1.600 cc η dCi 130 (130 PS) και η high-tech dCi160 με τα διπλά turbo (160 PS).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!