ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωση για το VW Golf Cabriolet

VW_GOLF_CABRIOLET

Ένα ακόμα μοντέλο που ετοιμάζεται για τη Φρανκφούρτη είναι το ανοικτό VW Golf, που πλέον διαθέτει μία πιο σπορτίφ εμφάνιση και αναβαθμισμένους Euro 6 κινητήρες.

Μπορεί ο Αύγουστος να μας αποχαιρετάει, η διάθεση της VW όμως παραμένει άκρως καλοκαιρινή. Απόδειξη το ανανεωμένο Golf Cabriolet, το οποίο αποκαλύφθηκε σήμερα αλλά αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο διεθνές σαλόνι της Φρανκφούρτης. Όπως είναι εμφανές, διαθέτει ελαφρά επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες καθώς και μερικές ακόμα αλλαγές στο αμάξωμα, 6 νέα σχέδια τροχών και 6 νέους χρωματισμούς, που του προσφέρουν μία ελαφρά πιο μοντέρνα αύρα.

Στο εσωτερικό του έχει αλλάξει το τιμόνι, καθώς και οι επενδύσεις. Καινούρια επίσης στο ταμπλό είναι τα Composition Colour και Composition Media, συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας. Όσο για τους κινητήρες, η παλέτα περιλαμβάνει 6 σύνολα, εκ των οποίων τα 4 βενζίνης και 2 diesel, με ισχύ από 105 έως και 220 ίππους. Όλα ανήκουν στις νεότερες γενιές κινητήρων της εταιρίας και πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!