NEA

Πως θα είναι το νέο Audi Q1;

AUDI Q1 RENDERING

Στην πορεία η γκάμα του Q1 θα εμπλουτιστεί από ένα SQ1 με κινητήρα diesel και δύο turbo, από ένα υβριδικό, καθώς και από το κορυφαίο RS Q1…

Τελικά, το νέο μικρό SUV της Audi θα ονομάζεται Q1 -θα υπάρξει και μικρότερο crossover- καθώς η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) δεν αποδεσμεύει την επωνυμία Q2 που ανήκει στην Alfa Romeo (το εν λόγω λογότυπο διαχωρίζει εκδόσεις μοντέλων της από τις τετρακίνητες Q4). Το Q1 θα κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι του 2016 και ήδη δοκιμάζεται εντατικά στους δρόμους με το omniauto.it να προσεγγίζει την εμφάνιση του νέου SUV της Audi.

Το μήκος του Q1 θα είναι περίπου στα 4,20 μέτρα, ανάλογο δηλαδή με αυτό του (τρίθυρου) Α3, στο πλαίσιο του οποίου άλλωστε θα βασίζεται, αλλά σε σχέση με το τελευταίο θα έχει σαφώς καλύτερους χώρους (πορτμπαγκάζ στα 350+ lt). Ενδιαφέρον παρουσιάζει, χωρίς αμφιβολία, το γεγονός ότι ο βασικός του κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος των 1.000 cc του ομίλου, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 100 PS. Οι βασικές εκδοχές του θα είναι προσθιοκίνητες, ενώ οι τιμές του θα ξεκινούν στη Γερμανία περίπου από τις 25.000 ευρώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!