NEA

Audi Q1 με 1.000άρη TSI

AUDI-Q1

To μικρότερο crossover της Audi θα κυκλοφορήσει από τα μέσα 2016 με τιμή στη Γερμανία που θα ξεκινά από τις περίπου 21.000€, η οποία και δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά στην Ελλάδα…

Το Audi Q1 κανονικά θα έπρεπε να λεγόταν Q2, ωστόσο, αυτή η επωνυμία, όπως και η Q4 είναι κατοχυρωμένες από την Alfa Romeo. Όπως και να έχει, η εξέλιξη του νέου μικρού SUV της Audi, του Q1, προχωρά πυρετωδώς, μιας και η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη άνοιξη και κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης.

Το μήκος του Q1 θα είναι περίπου στα 4,20 μέτρα, ανάλογο δηλαδή με αυτό του (τρίθυρου) Α3, στο πλαίσιο του οποίου άλλωστε θα βασίζεται. Σε σχέση με το τελευταίο όμως θα έχει σαφώς καλύτερους χώρους -γίνεται λόγος για πορτμπαγκάζ 350+ lt- ενώ θα είναι προσθιοκίνητο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, χωρίς αμφιβολία, το γεγονός ότι ο βασικός του κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος των 1.000 cc του ομίλου, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 100 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!